Eka kerta

Hyvä yritysblogi on makuasia. Sellainen makuasia, josta saa ja pitää kiistellä, olla eri mieltä, ihmetellä, voivotella ja hämmästyä. Hyvä blogi kertoo jotain mitä normaalissa  yritysviestinnässä ei uskalleta, kehdata tai haluta muuten vaan kertoa. Se on suora, rohkea, kantaaottava, hauska, kyseenalaistava ja joskus jopa kyseenalainen.

Aurinkomatkojen uudessa blogissa sinä pääset kurkistelemaan kulissien taakse, tutustumaan toimitusjohtajan arkeen, seuraamaan matkaoppaiden elämää ja kärpäseksi kattoon erilaisiin sisäpiirin tilaisuuksiin.

Olemme toteuttaneet suomalaisten matkaunelmia 50 vuoden ajan ja matkan varrelle mahtuu hurja määrä hauskoja ja mielenkiintoisia tapahtumia. Tiesitkö muuten, että vuoden 1965 Miss Suomi oli Aurinkomatkojen esitteen kansikuvatyttönä tai että Aurinkomatkoilla oli vuonna 1978 peräti neljä eri toimitusjohtajaa. Historia on mielenkiintoista ja tärkeää, mutta… ajattelimme kuitenkin keskittyä blogissamme nykyhetkeen ja tulevaisuuden maalaamiseen.

Arvostamme Aurinkomatkoissa rohkeutta ja avoimuutta, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Lupaan, että blogimme tulee herättämään keskustelua ja muuttamaan sitä, miten me suomalaiset ajattelemme matkailusta. Kova lupaus, tiedän, mutta Suomen merkittävintä matkailualan yhtiötä ei ole rakennettu vaatimattomuudella.

Ensimmäisenä haluaisin heittää pallon poliitikoille. Mielestäni Suomessa pitäisi ottaa käyttöön etelänmatkojen verovähennysoikeus. Se olisi kansanterveydellisesti merkittävä edistysaskel, jolla lisättäisiin kansalaisten hyvinvointia ja vähennettäisiin merkittävästi esim. masennuksen hoitoon käytettäviä verorahoja. Eikö olisikin hienoa, jos 1000 euron Kanarian-matkasta saisi vähentää vaikkapa 500 euroa omassa verotuksessaan?

Tervetuloa viihtymään ja keskustelemaan

Tuomo Meretniemi
toimitusjohtaja
Aurinkomatkat