Kysy alppimatkoista Facebookissa

Hei,

Olemme Antero ja Kaisa ja vastaammme Aurinkomatkojen Facebook-sivulla torstaina klo 12-13 kysymyksiinne alppikohteista ja hiihto– sekä vaellusmatkailusta. Tervetuloa seuraamaan ja esittämään kysymyksiä! Mikäli et pääse osallistumaan torstaina, voit jättää kysymyksesi myös blogin alle kommentteihin.

Antero

200229915-001_alppimaisema_ranska_RF_40754_2[1]Työskentelen tällä hetkellä Dynamic & Theme Production Managerina, joka tarkoittaa, että olen vastuussa mm. teema-, kierto- ja aktiivimatkoista sekä kohteiden lisäpalveluista, kuten retkistä ja autonvuokraussopimuksista.

Aloitin Aurinkomatkoilla oppaana ja työskentelin hiihtävänä oppaana ja kohdepäällikkönä useissa kohteissa. Olen toiminut myös kohdepäällikköjen esimiehenä, suunnittelupäällikkönä sekä laadunvarmistuksen sekä kestävän kehityksen päällikkönä. Kokemusta Aurinkomatkailun parista on useilta vuosilta.

Vastaan skimba-aiheisiin kysymyksiinne, sillä minulla on pitkä kokemus hiihtotuotannosta. Olen ollut vastuussa hiihtokohteiden sopimusneuvotteluista, joten tunnen kohteet ja niiden hotellit kuin omat taskuni. Toivottavasti teillä on niistä paljon kysymyksiä.

Lomailijana olen aktiivinen: en pidä pelkästä löhöilystä, vaan haluan harrastaa ja tehdä erilaisia asioita. Kiertomatkat, vaellukset ja pyöräily ovat intohimojani. Pidän myös mökkeilystä, sienestyksestä, ravustuksesta ja ylipäätään nautiskelusta luonnossa.

179210303_rf_alps_cottages

Kaisa

Olen ollut Aurinkomatkoilla oppaana nyt kaksi vuotta. Kesän olin töissä Kreetalla ja ensi talvena toimin Alppien kohdepäällikkönä Itävallassa.

Mieluisimmat työ- ja lomakohteeni ovat lumisissa maisemissa Alpeilla. Kaksi viime talvea työskentelin Itävallan kohteissamme Söldenissä, Ischglissä ja Saalbachissa. Lomalla olen saanut nautiskella myös muiden laskettelukeskuksien rinteistä ja upeista jylhistä maisemista. Herkullisin laskupäivä on ehdottomasti, kun aurinko paistaa ja on uutta puuterilunta pöllytettäväksi. Laskupäivän aikana on mukava nauttia kuuma gulassikeitto lounaaksi rinteen varrella, pienessä alppimajassa ja päivän päätteeksi käydä after skissä kertaamassa porukalla päivän parhaat laskut. Mikäli laskemisesta malttaa pitää välipäivän, voi rentoutua alppikylpylöissä: esimerkiksi Aqua Domessa Söldenin lähellä tai Saalbachin lähellä Tauern Spassa.

NB00096_sommat_RF_40778_2[1]Alpit eivät toki ole pelkkää laskemista, vaan kohteet ovat erinomaisia myös kylpylälomiin ja muuhun ulkoiluun. Päivä tai pari vierähtää lähikaupungeissa ostoksia tehden ja kahviloissa rentoutuen. Ja mitkä olisivatkaan herkullisemmat patikointimaisemat, kuin lumihuippuiset Alpit?

Toivottavasti teillä on paljon kysymyksiä alppikohteistamme, paikallisten keittiöiden suosikeista ja myös kohteiden murtomaahiihtomahdollisuuksista. Annamme mielellämme vinkkejä ajanviettoon kylissä sekä paljastamme ne kaikkein parhaat after ski-paikat.