Dubain oppaat Twitterissä

Tiesitkö jo, että Dubain oppaamme ovat Twitterissä ja vastaavat siellä kysymyksiin koskien Dubain matkailua? Haluatko vinkkejä, missä ovat Dubain parhaat ostosapajat tai minä päivinä voi osallistua unohtumattomalle jeeppisafarille aavikkomaisemiin?

Tule Twitteriin kysymään Dubaihin liittyviä kysymyksiä oppailta torstaina 16. tammikuuta klo 13-14, ja saat vastaukset välittömästi.

Jos et ole vielä Twitterissä, ei huolta. Voit jättää kysymyksesi myös blogin kommentteihin tai katsoa apua liittymiseen täältä.

Anniina

Anniina

Aloitin matkaoppaana nyt syksyllä 2013 valmistuttuani matkailun restonomiksi. Olen työskennellyt aiemmin Helsingissä lomakonsulttina, mutta matkaopasmaailmassa kiehtoi käytännönläheisyys ja se, että saan palvella asiakkaita kohteessa. Olen kuullut työstä paljon hyvää ja tähän mennessä kokemani on osoittanut puheet todeksi!

Dubai on ihana kohde! Olen aina pitänyt suurkaupunkien vilinästä ja asuin aiemmin mm. Pariisissa ja Lontoossa. Parasta Dubaissa on sen monipuolisuus: tekemistä riittää kaikenikäisille.  Näin oppaan vinkkinä suosittelen kaikkia käymään Global Village -maailmankylässä, matka sinne taittuu nopeimmin taksilla. Kylässä sijaitsevat 30 eri maan paviljongit ja tarjolla on monenlaista ohjelmaa kansantanssista akrobatiaan. Perheen pienempiä viihdyttää huvipuisto, ja ravintolatarjonta on monipuolista.

Aquaventure vesipuisto.jpg_182_2

Jos kaipaa vaihtelua rannalla loikoiluun voi suunnata vesipuistoon. Dubaissa palmusaaren kärjessä sijaitsee tunnettu Aquaventures- vesipuisto, josta loytyy hurjia vesiliukumäkiä myös vanhemmille. Puisto tunnetaan pääasiassa Neptune-tornin Leap of faith nimisesta vesiliukumäestä, jossa on 27 metrin vapaapudotus haita kuhisevaan akvaarioon. Vesipuistossa on myos uusi Poseidon torni, jossa on uusia, huikeita vesiliukumäkiä Liput vesipuistoon voi ostaa suoraan oppaalta kohteessa. Dubai on täynnä mahdollisuuksia!

 

 

Anna

Anna

Olen ollut Aurinkomatkojen oppaana nyt parin vuoden ajan, tarkalleen viides kausi on menossa. Pienenä kävimme melkein vuosittain lomalla, jonka takia päätin jo tuolloin, että haluan joskus matkaoppaaksi. Haave on toteutunut ja tykkään!

Olen saanut opastaa jo Kanariansaarilla, Kreikassa sekä täällä Dubaissa. Vaikka kohteet ovat olleet keskenään erilaisia, olen tykännyt niistä kaikista todella paljon. Dubai on täynnä mahdollisuuksia! Jos itse saisin viettää täydellistä lomapäivää täällä, menisin aamulla Jumeirah Open beachin 1,5 kilometrin juoksuradalle lenkille ja sen jälkeen uimaan. Dubain rannat ovat upeita!

Iltapäivä kuluisi ostoksilla Dubai Mallissa, joka on maailman suurin ostoskeskus. Illallista nauttisin ystävieni kanssa esimerkiksi Al Quasr -hotellin Al Hambra nimiseen espanjalaisessa ravintolassa. Dubaissa on paljon hyviä ravintoloita, joita voin suositella.

Tule seuraamaan meitä Twitteriin, jossa nostamme esille uusimpia tapahtumia ja tiedotamme lomaa koskevista tärkeista asioista ja vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Twitter-tilimme seuraamisesta on hyötyä sekä Dubaissa jo lomaileville että loman varanneille ja lomaa vasta suunnitteleville matkailijoille.

Tervetuloa Dubaihin!

 

Tammikuussa Dubaissa järjestetään Shopping-festivaalit eli suuret alennusmyynnit. Katso talven lähdöt Dubaihin täältä.