Lämmin ja lapsiystävällinen Mallorca

Välimeren helmelle kesähelteet ovat saapuneet jäädäkseen — Mallorcalla ei tarvitse takki päällä värjötellä! Ja tekemisestähän ei täällä tule puutetta, ajasta ennemminkin.

K3 Climb small

Katmandu Parkista löytyy kiipeilyvaihtoehtoja hurjapäisimmille temmeltäjille.

Aivan Palma Novan kupeessa pääsee nyt kokemaan jotakin aivan uutta ja uljasta: Katmandu Park. Puuhapaikka parhaasta päästä ja mikä parasta, se kiehtoo kaikenikäisiä vierailijoita. Alueelta löytyy nurin perin oleva elämysten talo, huimapäisimmille upeita kiipeilyvaihtoehtoja sekä perheen pienimmille pehmeä leikkihuone, jossa esitetään mitä mukaansatempaavimpia 4D-elokuvia. Tarjolla on myös ammuntaa villinlännen tyyliin, minigolfia vesiputouksen äärellä ja paljon muuta mukavaa.

Katlantis Splash small

Western Water Park on Mallorcan klassikkoja: laaja ja monipuolinen, upea vesipuisto.

Päivä kuluu alueella niin rattoisasti, että suositeltavaa on hankkia oppailtamme VIP-passi etukäteen. Siihen kuuluvalla päivärannekkeella voit nauttia puiston tarjonnasta rajattomasti, ihan vaikka puoleen yöhön saakka, mikäli virtaa riittää. Etukäteen passi kannattaa hankkia siksi, ettei sitä enää puiston portilla myydä.

Tietysti valittavinasi ovat myös vanhat klassikot. Western Water Park: laaja, upea alue monine altaineen ja liukumäkineen. Tästä ei vesipuisto enää paljon parane! Marineland-merieläinpuistossa tapaat aina yhtä suloiset delfiinit upeine esityksineen, ikihauskat papukaijat omissa esityksissään, matelijat omissa oloissaan ja monet muut kiehtovat otukset.

Fantasia Golf on kolmen 18-reikäisen minigolf-radan kompleksi, johon todella on panostettu! Pujahdat tippukiviluolaan ja pääset puttaamaan palloa jopa purojen ylitse — siinäpä vasta mestaria leivotaan.Aurinkomatkat_logo

Satu Lehtinen

Tule jakamaan ilot kanssamme monipuoliselle Mallorcan saarelle: Kesän aurinkoiset lomat, 7 vrk alk. 495 €