Rayavadee on Aurinkomatkojen uusin helmi

Andamanmeren syleilyssä Pharanangin niemimaan sydämessä, palmumetsän siimeksessä Thaimaan Krabilla sijaitsee uniikki ja ylellinen viiden tähden hotellihelmi Rayavadee Resort. Tämä luksusmajoitus sopii vaihtoehdoksi erityisesti rauhaa rakastaville matkalaisille, kuten pariskunnille ja häämatkalaisille.

Lyhyen ajo- ja venematkan päässä Krabin lentoasemalta sijaitseva Rayavadee tarjoaa omaa rauhaa upeiden kalliomuodostelmien keskellä kolmen luonnonkauniin rannan ympäröimänä. Hotelli tarjoilee erinomaiset puitteet rentoutumiseen luonnonrauhan keskelle tasoikkaissa pavillion-tyyppisissä tilavissa ja harmonisesti sisustetuissa kaksikerroksisissa huoneissa. Resort-aluetta ympäröi apinoiden ja lintujen asuttama palmumetsä.

111

Rayavadeessa majoitutaan eteläthaimaalaisen kylän tyyliin rakennetuissa pavillion-rakennuksissa.

Hotellin tasokas spa ja kauneushoitola hemmottelevat asiakkaitaan laajalla valikoimalla: hoitoja löytyy erilaisista hieronnoista aina kampaamopalveluihin. Gourmet-tason ruoasta voi nauttia hotellin neljässä korkeatasoisessa ravintolassa, joista kokemisen arvoinen on erityisesti kalliomuodostelman sisälle rakennettu The Grotto-ravintola.

1111

The Grotto-ravintolassa nautitaan lounasta tai illallista karstikivikallioiden keskellä.

Hotelli tarjoaa tekemistä myös niill, jotka kaipaavat lomaltaan muutakin, kuin vain aurinkoa ja rantaelämää. Valittavana on kokkaus- ja batiikinvärjäyskursseja, retkiä sekä rohkeimmille myös kalliokiipeilyä. Rannalla vuokrataan kajakkeja ja snorklausvälineitä. Hotellilta löytyy lisäksi oma kuntoiluhuone, tenniskenttä ja ilmastoitu squashkenttä.

Retkillä on mahdollisuus tutustua alueen kauniiseen luontoon joko ryhmän mukana tai romanttisesti kahden kesken. Hotellin pikavene vie lähisaarille nauttimaan kristallinkirkkaista vesistä, valkoisista hiekkarannoista ja värikkäästä vedenalaisesta elämästä. Veneet tuovat matkailijoita päiväretkille myös Phranangin niemimaalle kuten Railay beachille, mutta iltaisin rannat hiljenevät. Itäisellä niemimaalla ihastellaan auringonnousua ja vastaavasti läntisellä puolella auringonlaskua. Rayavadeesta on hyvät pikaveneyhteydet niin Krabin satamaan, Phuketiin kuin Phi Phi-saarillekin.

UK Tatler Travel Guide on listannut Rayavadee-hotellin 101 Maailman Parhaan Hotellin joukkoon. Myös Trip Advisor valitsi Rayavadeen Thaimaan parhaiden luksushotelliensa listalle. Hotelli toivottaa suomalaiset matkailijat sydämellisesti tervetulleiksi kokemaan jotain ainutlaatuista ja nauttimaan thaimaalaisesta vieraanvaraisuudesta.

11

Hotellia ympäröi kolme kaunista valkohiekkaista rantaa.

Talvikaudella 2014-2015 Krabiin lennetään Finnarin suorilla reittilennoilla keskiviikkoisin ajalla 10.12.2014-18.3.2015. Lisätietoa hotellista löydät täältä. Lämpimästi tervetuloa Krabille!Aurinko_logo_transparent

 

Nina ja Outi, Aurinkomatkojen asiakaspalvelu